Hvem er vi?

Teamet bag SneakerCuz Denmark er bestående af to gymnasie-drenge, Anders Sølvblad Nielsen og Tore Møller Christensen. Vi havde begge drømt om at åbne egen netbutik sammen, længe inden SneakerCuz Denmark så lyset. Vores venskab blev skabt på vores efterskole i 2015, og da vi i 2017 startede på samme gymnasie, blev idéen for alvor bragt ud i livet. Vi er i dag stolte ejere sammen, og vi kæmper hårdt for at levere høj service og skarpe priser på alle vores varer.

Hvorfor købe hos SneakerCuz Denmark?

Jo, hos SneakerCuz Denmark arbejder vi målrettet på at levere sneaker-accessories i høj kvalitet til gode priser. Vi gør os mange overvejelser, når vi undersøger markedet for nye varer, og vi stræber fortsat efter at finde de bedste varer til enhver interesseret.

Vi vil gøre det nemmere for alle interesserede at style og personliggøre sine sneakers til rimelige priser. Det må ikke være svært for vores kunder at finde ud af hvilke ting, der passer til hvad. Vores mål er at finde relevante varer der passer godt ind, varer som opretholder stilen og ikke mindst varer, der er af god kvalitet.

Hvad er vores mål?

Som nævnt ovenfor, stræber vi efter den bedste service, relevante varer, billige priser og glade kunder. Vi bruger hos SneakerCuz Denmark meget ekstra tid på at have al ting iorden. Dette tror vi kommer til at betale sig i sidste ende. Vi går benhårdt efter at alle vore kunder får den oplevelse og service, de fortjener. Vores mål er derfor at møde mange nye kunder her i Danmark, som allesammen skal nyde godt af en hjertevarm oplevelse her hos SneakerCuz Denmark.


 © SneakerCuz Denmark, 2018.     CVR: 39199068