Sneakerboxes

349,00 kr.
Inkl. moms Levering: 1 til 3 dage

Med sneakerboxes kan du opbevare dine sneakers på stilet vis. De kan sammensættes lige som det ønskes, og til netop dit behov. Boxene er designet og produceret i Tyskland, og fås i virkelig god kvalitet.

Sammensætning af sneakerboxes (6 stk) kan laves på 10-15 minutter. Guide på konstruktion af boxene findes i beskrivelsen nedenunder, og en videoguide er ved at bliver udarbejdet!

OBS! 12 Sneakerboxes kan ikke blive delt op i to selvstændige 6-boxes, da der ikke medfølger nok dele til denne kombination. Den skal altså være en sammenhængende kasse. 8 kasser kan heller ikke deles op i to 4-boxes osv. 

Antal
Antal

  • 100% sikker handel 100% sikker handel
  • 14 dages fuld returret! 14 dages fuld returret!
  • 1-3 dages levering 1-3 dages levering
  • Fragt kun 33kr   -    Fri fragt ved køb over 400kr Fragt kun 33kr - Fri fragt ved køb over 400kr

Sneakerboxes af hhv. 6, 8 og 12 kasser indeholder 3 forskellige dele med forskellige antal stykker for hver løsning. Kasserne holdes sammen af sorte knapper, som kan holde plader sammen. Der er 2 forskellige plader, rektangler og kvadrater. Kvadraterne kan vælges til at lukke for kassernes bagende. Rektanglerne er "væggene", som sørger for at sneakerboxene holdes sammen. Både rektanglerne og kvadraterne holdes sammen ved at bennytte knapperne som bindeværktøjet.

1. Man kan sammensætte boxene, som man vil.

2. Boxene er holdbare og bl.a vandtætte.

3. Boxene er hurtige at bygge.

SPØRG OS ENDELIGT, hvis du skulle have nogen spørgsmål angående sneakerboxes. Vi er her for at hjælpe.

#1012

4 andre produkter i den samme kategori: